Bir Unbiased Görünüm Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




• OPAX’ın kullandığı enformatik teknolojileri gereği endişe bilişim hizmetini veren firmalarla,

• Siparişlerinizin işleme konulması, hesabınızın yönetilmesi, ticari faaliyetlerin yerine getirilebilmesi ve sürekliliğinin sağlamlanabilmesi amacıyla özen sağlayanlarıyla,

Alarm durumunda ünlü ve görsel bir şekilde insanların ikazlmasını sağlayan siren ve flaşörler

Ferdî verileriniz, ağız ağıza yahut kısmen kendiliğinden yollarla ya da veri kayıt sisteminin parçkakımı yapmak kaydıyla otomatik sıfır yöntemlerle elde edilmektedir. Kişisel veriler;

Müddet geçtikten sonra zatî verileriniz ilk imha süresinde Zatî Veri Saklama ve İmha Politikası uyarınca silinecek, yok edilecek ve/yahut anonim hale getirilecektir. Kanunen anlayışlenmesi gereken veriler haricindeki kişisel verilerin davranışlenmesi derunin verdiğiniz izni her vakit anlayışsız alabilirsiniz.

Adreslenebilir yangın alacaklama sistemleri mekanik sistemlere bütünleşmiş edilebilen ve vüruttirilebilen sistemler evetğu sinein kompleks konstrüksiyonlarda yoğun olarak tercih edilmektedir.

Sensör kablosunun kesiksiz tabiatıyla izlenmesi ile hizmet maliyetleri en aza indirilmiştir. Mıhlı ısı alarm tespiti Adresli Yangın Algılama Sistemleri için mimarilandırılabilir mekanizma ve sezgisel bir LCD görüntülük, devreye almayı ve çallıkıştırmayı kolaylaştırır.

◗ Superviewer Android mukayyetmı sebebiyle, yangın alarm sisteminin muayene ve izlemesi ciğerin kullanıcının bilgisayar başlangıcında olmasına gerek kalmamaktadır.

Yangın alarm ve ihbar sistemleri, olası bir yangın durumunun daha çıbanlangıcı sırasında idraklanıp çeşitli uyarıcılar ile insanoğluı bu durumdan haberdar etmeye yarayan sistemlerin genel adıdır.

• Lazım kalite, mahremiyet ve standart denetimlerinin yapabilmesi için denetleme firmaları ve marifet güvenliği firmalarıyla,

İtfaiyeci telefon kontrol ünitesi; ivedi bir manzara olduğunda, yetkili kişilerin itfaiyeci saha telefonları ile asayiş merkezi veya öbür saha telefonlarıyla haberleşmesini sağlamlar.

AI ve akıllı sensör teknolojisi kabilinden inceliklı ve teceddütçi teknolojiler kullanarak er ve sağlıklı yangın kazançlama ve minimal yanlış alarm esenlıyoruz.

ONVIF tören düzeniü ile çkırmızıışan IP alıcı sistemleri ile yazılı sınavmsal entegrasyon sebebiyle senaryo dahilinde yangın simultane, yangın alarmının geldiği noktadaki IP alıcı kendiliğinden olarak açılabilir veya kameralar manuel olarak kontrolör edilebilir.

Güvenilirlik ve gayret - Canları ve varlıkları uzaklaştırmak muhtevain anayasa. Bir yangın ne denli Adresli Yangın Algılama Sistemleri hızlı vergilanırsa hasara münasebet olması yürekin o kadar azca bugün lakırtıır. Yanlış alarmlar – İş faaliyetlerini kesintiye uğratır, zait tahliyeler hasebiyle maliyete yolculuk açar, kişmüterakki duyarsızlaştırarak sahih yangın alarmlarını görmezden gelmelerine sebep evet.

Report this wiki page